• by Tamara Soler

Health Update


Lieve allemaal,


Het is een moeilijke beslissing geweest, maar ik heb besloten vanaf maandag 16 maart mijn werkzaamheden in de praktijk tijdelijk neer te leggen tot 6 april.

Mijn eerste prioriteit is op dit moment de gezondheid en veiligheid van mijn directe omgeving, waar jullie ook bij horen. Daarvoor vind ik het belangrijk om voor nu zo veel mogelijk direct contact met volwassenen daar waar mogelijk te vermijden, dus ook mijn werk in de praktijk tijdelijke te stoppen. Ik ben op zoek naar mogelijkheden om online afspraken te kunnen maken. Sommige verzekeraars zullen deze ook vergoeden. En ik ben ook bezig om Pilates lessen op alle niveaus, zwangerschaps en postnatale Pilates online te plaatsen. Ik hoor het graag wanneer je hier interesse in hebt. Verdere updates verschijnen op mijn website. Suggesties en vragen zijn altijd welkom. Als ik nog iets kan betekenen, hoor ik het graag. Twijfel niet om mij te contacteren via mail or whatsapp. Ik hoop dat dit snel voorbij is en dat jullie gezond en veilig blijven! Hartelijke groet, Tamara -- Dear all,


It has been a difficult decision, but I have decided to resign my activities in practice from Monday March 16, until April 6.

My first priority right now is the health and safety of my immediate environment, which includes you. For this I think it is important to avoid direct contact with adults wherever possible for the time being, so also to temporarily stop my work. I am looking for possibilities to make online appointments as soon as possible. Some insurance companies will also reimburse those. And I am also planning to post Pilates classes (20-30min) at all levels, pregnancy and postnatal Pilates online. I would like to hear if you are interested in this. Further updates will appear on my website. Suggestions and questions are always welcome. If I can mean anything else for you, I would like to hear it. Do not hesitate to contact me via mail or whatsapp. I hope this will be over soon and that you stay healthy and safe! Take care,

Tamara